пʼятниця, 23 березня 2018 р.

Вечірні дороги Румунії


Під час подорожі Румунією довелося заїхати в різні місця - міста Брашов та Куртя-де-АрджешБ'єртан, Сібіу та Сігішоара, а також побувати на Трансфегераському шосе і піднятися на гору Vânătarea lui Buteanu. Але окремо ще хотілося показати фотографії вечірніх румунських трас. 





Можливо ми не там їздили (а проїхали ми чимало), але "автобанів" в сенсі доріг на 4 полоси і ширше ми так і не побачили. Зате всі регіональні траси зроблені гарно, просто не відчуваєш дороги під колесами. 





В далині видно Карпати.













Корови на трасі - звична справа. Тут нічого не поробиш, просто треба терпляче чекати. Те саме з бричками - кінь і підвода на трасі, де всі женуть 100 км/год, звична справа. 

До речі, заради справедливості треба сказати, що в Румунії лише регіональні дороги рівні. Якщо з'їхати з них кудись в сторону, то шанси потрапити на звичайну подовбану "українську" дорогу значно зростають.











Серпантин це взагалі окрема тема. Його ми, правда, бачили лише вночі. Але інколи під світлом фар помічали лисиць, обриви і величезні скелі. В продовження цієї теми цікаво ще буде подивитися фото Трансфегераського шосе, яке проходить через Карпати і піднімається на висоту аж 2000 м.


Також буде цікаво:




Немає коментарів:

Дописати коментар