понеділок, 17 листопада 2014 р.

Севастополь. Наш. За декілька тижнів до анексії.

Севастополь. 25 лютого 2014 року.



Севастополь красивий. Навіть в період, коли зима плавно переходить у весну. Старі будівлі, типово кримські вузькі вулички, ракушняк, солене повітря, безліч дерев з мигдалем вздовж затоки...і чайки, що відбили територію у типових для інших регіонів України птахів - голубів.


А якщо забратись на чортове колесо, там, справа на горі, відкриється чудовий вид на все місто.










































Поодинокий екстремізм-фашизм.






Міфи про "Севастополь - город русской славы" руйнуються швидко, якщо людина вміє думати і хоче слухати. Але факт залишається фактом - місто русифіковане від А до Я. Це відчувалось ще до анексії, починаючи від наявності російського телебачення, "Дома Москвы" і закінчуючи регіональними офісами російських партій. Тут можна знайти навіть значок футбольного клубу "Карпати Львів" російською.




І хоч над містом піднято два прапори, присутність жовто-синього навіть тоді, на жаль, майже не відчувалась.




А так починалось "народне волевиявлення"


Зверніть увагу на "казачка" ближче до центру фото. Папаха - казачья, бушлат армійський, штани міліцейські. Приблизно такі саме клоуни, лише правда були і з бородою і в темних окулярах, захищали право людей на вільне волевиявлення.





А поки в Мордорі кричать "крим наш", варто просто не забувати: вкрадене не переходить у розряд приватної власності, воно так краденим і залишається. До пори до часу.

Дякую за "Лайк" та репост!

Немає коментарів:

Дописати коментар